21 Νοε 2016

Ποδηλατικό διήμερο στη Σάμο

Ποδηλατικό διήμερο για κατηγορίες ποδηλάτου δρόμου, καθώς και βουνού, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου.

Το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, στις 15:30, θα διεξαχθούν αγώνες χρονομέτρου, διαδρομής 3,5 χιλιομέτρων για τα ποδήλατα κούρσας, από τη Μουρτιά στη Ζωοδόχο Πηγή, ενώ για τα ποδήλατα βουνού, η διαδρομή θα είναι 2 χλμ., από τη Μουρτιά έως Ματσάγγου (διασταύρωση Μουρτιάς - Ζωοδόχου Πηγής).

Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί, θα διεξαχθούν αγώνες αντοχής. Για τα ποδήλατα κούρσας η διαδρομή, απόστασης 93 χλμ. θα είναι πλατεία Πυθαγόρα - Πυθαγόρειο - Παγώνδας - Σπαθαραίοι - Πύργος - Άγιοι Θεόδωροι - Καρλόβασι - Άγιος Κωνσταντίνος - Κοκκάρι - Σάμος πλατεία Πυθαγόρα. Για τα ποδήλατα βουνού, η διαδρομή απόστασης 38 χιλιομέτρων, θα είναι  πλατεία Πυθαγόρα - Πυθαγόρειο - Ηραίον - Πυθαγόρειο - Σάμος πλατεία Πυθαγόρα. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου στα καταστήματα "DiMario" και "Monkey Bike" του Στέλιου Μανώλαρου και στο Καρλόβασι στο κατάστημα "Προσφορούλης" του Σταύρου Γιάννου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required