29 Νοε 2016

Αντιπεριφερειάρχης Σάμου: "Καθήκον και υποχρέωση να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις"

Κάλεσμα στους κατοίκους του νομού μας να συμμετάσχουν στην αυριανή κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κος Νίκος Κατρακάζος.

«Τα νησιά μας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Η τοπική οικονομία πλήττεται, ο τουρισμός ζει απίστευτες μειώσεις και η  κοινωνική συνοχή κινδυνεύει. Θα περίμενε κανείς η κυβέρνηση να βρεθεί αρωγός με μέτρα και ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα και να ανταποκριθεί  στην υλοποίηση δράσεων που οργανωμένα η κοινωνία των νησιών μας, εδώ και καρό διεκδικεί», αναφέρει ο κος Κατρακάζος και επισημαίνει πως η απόφαση της Κυβέρνησης για κατάργηση από 1/1/17 του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας είναι μια ακόμη ανάλγητη πράξη που πλήττει καθοριστικά τους πάντες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου τονίζει πως καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να μη σηκώσουμε ψηλά τα χέρια, αλλά να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. "Tο οφείλουμε στα παιδιά μας, στα νησιά μας στην πατρίδα μας", αναφέρει και καταλήγει: "Καλώ όλους τους κατοίκους της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων Κορσεών σε μαζική  συμμετοχή στην Παναιγιακή κινητοποίηση της Τετάρτης, 30 Νοεμβρίου 2016. Ας είναι η αρχή μιας κλιμακούμενης μαζικής αντίδρασης, μέχρι η Κυβέρνηση να αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί και να αναθεωρήσει την απόφασή της".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required