25 Νοε 2016

Κόντρα Μουζάλα - Σεβαστάκη (video)

 

Κόντρα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μουζάλα και του βουλευτή Σάμου, κ. Δ. Σεβαστάκη, στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής (δείτε video). 

 

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Σάμου για το μεταναστευτικό, στην οποία περιγράφει το πρόβλημα που ζει το νησί μας ήπια και χωρίς κορώνες, γίνεται αποδέκτης επίθεσης από τον υπουργό, που, αφού επαναλαμβάνει τις γνωστές θέσεις του, μέμφεται τον βουλευτή κατηγορώντας τον ότι έχει πάρει θέση μαζί με τον... δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη και δεν καταγγέλλει τους ξενοδόχους που δεν δέχονται μετανάστες στη Σάμο! Αφού στη δευτερολογία του ο κ. Σεβαστάκης επανέρχεται στα προβλήματα που δημιουργούνται στη Σάμο, γίνεται ξανά στόχος επίθεσης ότι ουσιαστικά έχει προσχωρήσει στο μέτωπο δημάρχου / αντιπεριφερειάρχη (και του υπόλοιπου σαμιακού λαού θα συμπληρώναμε εμείς).  


 Επί της ουσίας ο κ. Σεβαστάκης ανέφερε ότι το άρθρο 14 της συμφωνίας επιτρέπει τη μεταφορά προσφύγων στην ενδοχώρα εφόσον ο διοικητής (του Hot Spot), κρίνει ότι υπάρχουν οι αναγκαίες συνθήκες. "Περιφρουρούμε την παραβίαση της συμφωνίας, από 700 οι πρόσφυγες έχουν γίνει 2.700. Τα νησιά δεν έχουν την δυνατότητα να αποφορτίσουν μία μεγάλη υποδοχή", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 


Ο κ. Σεβαστάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρακτικές λύσεις όπως του άρθρου 14, μπορούν να βρεθούν. "Οι νησιώτες το καλοκαίρι σάς είχαν ακούσει να λέτε όχι δεύτερο hot spot", είπε απευθυνόμενος στον υπουργό.



Προφανώς για τον κύριο υπουργό αποτελεί έγκλημα να συνταχτεί ο βουλευτής, έστω και εν μέρει, με όλους τους υπόλοιπους δημοκρατικά εκλεγμένους από το λαό της Σάμου, όπως μεγάλο έγκλημα αποτελεί και η άρνηση των ξενοδόχων να δώσουν τα ξενοδοχεία τους για hot spots, να διαλύσουν τον τουρισμό του νησιού μας για να μπορούν κάνουν χρυσές δουλειές οι γνωστές ΜΚΟ! 

 

Η αντιδημοκρατική κατρακύλα του υπουργού συνεχίζεται και μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσει. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required