5 Δεκ 2016

ΕΟΣ Σάμου: Χορηγός στα εγκαίνια της έκθεσης "Μικρές ζωγραφιές 2016"

Τα κρασιά Samos Anthemis και Samos Vin Doux της ΕΟΣ Σάμου, θα συνοδεύσουν τα εγκαίνια της έκθεσης αφιερωμένη στα γλυκά, η οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματα της συνεργασίας ανάμεσα στους καλλιτέχνες της Γκαλερί και τον εξαιρετικό ζαχαροπλάστη Στέλιο Παρλιάρο, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 12.00, (Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20).

Οι γλυκείς οίνοι της ΕΟΣ Σάμου, το Samos Anthemis και το Samos Vin Doux αποτελούν τα καταλληλότερα κρασιά για την έναρξη αυτής της τόσο ξεχωριστής έκθεσης, που παντρεύει την τέχνη με τη γευσιγνωσία.

Το Samos Anthemis ένα εντυπωσιακό κρασί με βαθύ πορτοκαλί χρώμα και ανταύγειες σε απόχρωση χαλκού, που μαρτυρούν τη βαθιά παλαίωσή του - αρώματα μελιού, καραμέλας βουτύρου, γλυκών κουταλιού, σε φόντο κακάο και σοκολάτας, θα συνοδεύσει υπέροχα ελαφριά γλυκά, ενώ το Samos Vin Doux  με το σπάνιο χρυσοκίτρινο χρώμα του, αρώματα μαρμελάδας βερίκοκου και νύξεις καραμέλας βουτύρου, θα αποτελέσει το τέλειο κρασί για γλυκά με ξηρούς καρπούς, καραμέλα και σοκολάτα.

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη για ακόμη μία φορά προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει μία δημιουργική έκθεση, ευελπιστώντας μέσα από την παιχνιδιάρική και τη δημιουργική συνύπαρξη της εικαστικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης να παρουσιαστεί στο κοινό μια πλούσια ποικιλία από «ζαχαρωτά» έργα. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα για όλους τους επισκέπτες.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων μαζί με την ΕΟΣ Σάμου συνεχίζουν τη θερμή υποστήριξή τους στην τέχνη, προβάλλοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ ψυχαγωγίας και οίνου, συνοδεύοντας την έκθεση με τα πολυαγαπημένα και εξαιρετικής ποιότητας κρασιά, το Samos Anthemis και το Samos Vin Doux.

Διάρκεια έκθεσης: 10 Δεκεμβρίου 2016 – 7 Ιανουαρίου 2017
Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20
Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 -15.00 &17.00–20.00,
Τετ. 11.00-15.00 & Σάβ. 11.00 –14.00
Κυριακή και Δευτέρα κλειστά

Πηγή: businessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required