14 Δεκ 2016

Για ποιους λόγους η "Ανατροπή" καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα του 2017Τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το τεχνικό πρόγραμμα του 2017 αναφέρει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Ανατροπή".

Όπως αναφέρει «η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα, διότι η έλλειψη προγραμματισμού και η μη συνεργασία της δημοτικής αρχής είναι εμφανή στοιχεία που την κυριαρχούν.


Οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες δεν ρωτήθηκαν για το εν λόγω πρόγραμμα, όπως ορίζει η νομοθεσία. Το τεχνικό πρόγραμμα δεν έχει φτιαχτεί για το κοινό καλό όλου του νησιού και δεν έχει συμπεριλάβει τις ανάγκες όλων
των κοινοτήτων. Η εισήγηση του δόθηκε κατά την έναρξη του συμβουλίου (δεν είχε συμπεριληφθεί στον φάκελο των θεμάτων που είχε σταλθεί στους δημοτικούς συμβούλους), ενώ σε κάποιους στάλθηκε και με e-mail, ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης.Το τεχνικό πρόγραμμα που πρότεινε η δημοτική αρχή σίγουρα δεν βοηθάει την ισομερή και δίκαιη ανάπτυξη όλου του τόπου. Τεχνικό πρόγραμμα νέων έργων 774.000€ περίπου, χωρίς κανένα τεχνικό έργο για οποιαδήποτε δημοτική ή τοπική κοινότητα.Από τους 33 δημοτικούς συμβούλους που επέλεξε ο σαμιακός λαός, μόνο 14 ήταν εκείνοι (του συνδυασμού "Η Σάμος Μπροστά") που ήταν παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο και ψήφισαν (είχαν προλάβει να το μελετήσουν άραγε;) αυτό το τεχνικό πρόγραμμα".

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required