20 Δεκ 2016

Έως 31/12 οι αιτήσεις για την ανακατανομή των βοσκότοπων του 2016


Τα αιτήματα για χωροταξική ανακατανομή των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2016 θα πρέπει εφόσον υπάρχουν, να κατατεθούν στην υπηρεσία ή στους δήμους Σάμου Ικαρίας και Φούρνων αντίστοιχα έως 31/12/2016, γνωστοποιεί προς τους κτηνοτρόφους η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Στα αιτήματα αυτά δηλώνεται η επιθυμία του κτηνοτρόφου να γίνει έλεγχος ως προς την χωροταξική ορθότητα της κατανομής των κατανεμηθέντων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ βοσκοτόπων και διόρθωση τυχόν σφαλμάτων που εντοπίζονται
σε τοπικό επίπεδο. Επίσης θα πρέπει στην αίτηση να υπάρχουν στοιχεία ταυτότητας (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ΑΦΜ) και στοιχεία επικοινωνίας (τηλ. σταθερό και κινητό).

Η εξέταση των αιτημάτων (για όσα  κατατεθούν έως 31/12/2016) θα γίνει από αρμόδια επιτροπή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Επισημαίνεται ότι τυχόν χωροταξική ανακατανομή των επιλέξιμων κτηνοτρόφων  πρέπει να συμβαδίζει με την κατανομή των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην καταβολή των επιδοτήσεων μέσω της ενιαίας ενίσχυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required