1 Δεκ 2016

Ε. Βόζεμπεργκ: «Δεν λέει αλήθεια ο Μουζάλας για τους πρόσφυγες στα νησιά»

Για παραπληροφόρηση σε ότι στη μεταφορά προσφύγων από τα νησιά  στην ηπειρωτική Ελλάδα κατηγορεί τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στον ACTION FM 104.6, είπε χαρακτηριστικά:

«Με ενοχλεί που το υπεύθυνο υπουργείο διαχείρισης προσφυγικού και μετανάστευσης παραπληροφορεί την Ελληνική κοινωνία λέγοντας αναλήθειες, για να μην πω ψέμματα. Έχουν στοιβαχθεί στα νησιά  άνθρωποι, ο κ.Μουζάλας λέει ότι δε μπορούμε να μεταφέρουμε κάποιους από τα νησιά στην ενδοχώρα γιατί δεν επιτρέπεται από τη συμφωνία. Εγώ σας λέω ότι αυτό είναι ανεληθέστατο γιατί δεν προκύπτει από τη συμφωνία ότι η Τουρκία θα ελέγξει ποιοι επιστρέφουν από τα νησιά. Δεν κοιτάζουν αν έρχεται από την Άρτα ή από τα νησιά κοιτάζουν μόνο ότι το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό για την χορήγηση διεθνούς προστασίας.»

Η κ.Βόζεμπεργκ συνεχίζει λέγοντας, «ο κ. Μουζάλας δε θέλει να παραδεχθεί πώς δεν έχουν φτιαχτεί οι υποδομές στη ενδοχώρα για αυτό και παραμένουν στα νησιά οι πρόσφυγες και μετανάστες.»

Πηγή: politischios.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required