16 Δεκ 2016

Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πληθαίνουν οι εκδηλώσεις των συλλόγων σε πολλές περιοχές του νησιού μας. Συναυλίες, παζάρια, εκδηλώσεις και πολλά άλλα περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε παρακάτω τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου.





Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, Χώρα, 17 και 18/12
Γιορτή διοργανώνει στη Χώρα ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Χώρας-Ποτοκακίου, «Η Ειρήνη». Η εκδήλωση που υπόσχεται μαγικά Χριστούγεννα σε μικρούς και μεγάλους θα γίνει  από τις 5 το απόγευμα στο στεγασμένο πάρκινγκ στη Συνάντηση Χώρας. Δώρα, εκπλήξεις, τραγούδια, παραμύθια, φουσκωτός παιδότοπος, λιχουδιές, γιορτινές μελωδίες, χορός και φυσικά το σπίτι του Άγιου Βασίλη είναι μερικά από τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα στη γιορτή, ενώ την Παρασκευή στις 18:30 θα υπάρχουν χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική.

****

Προβολή ταινίας, Βαθύ
Την ταινία "Το τελευταίο μας τανγκό", θα προβάλει στις 21:00, στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου. Είσοδος ελεύθερη.




****

Συναυλία από την «Ήδυλη», Καρλόβασι
Mελωδίες από τη Σάμο, την Ελλάδα και τον κόσμο θα παρουσιάσουν στο κοινό η Μικτή χορωδία Καρλοβάσου «Ήδυλη» και η Χορωδία Ένωσης Μικρασιατών Σάμου, στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα γίνει  στις 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου στο Καρλοβάσι. Τη συναυλία θα συνοδεύει παραδοσιακή ορχήστρα, στο πιάνο η κα Γεωργία Σεργίου, ενώ τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο κ. Γιώργος Κουμαραδιός.


Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, Παλαιόκαστρο
Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου.  Το παζάρι θα γίνει  στις 10.30, στην πλατεία του χωριού.




****

Εκδήλωση στους Μυτιληνιούς
Ήθη και έθιμα των Μυτιληνιών, παραμύθι, τραγούδια, κάλαντα και κεράσματα περιλαμβάνει η εκδήλωση του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου του χωριού. Η εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο ΚΕΝΕΦ, στις 12 το μεσημέρι.  Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


****

Συναυλία της φιλαρμονικής «Κλεάνθης», Καρλόβασι
Χριστουγεννιάτικη συναυλία και παζάρι πραγματοποιεί η Φιλαρμονική Καρλοβάσου «Κλεάνθης». Η εκδήλωση θα γίνει  από τις 18:00 έως και 23:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου. Η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ.


 ****

Συναυλία από την «Ήδυλη», Βαθύ
Mελωδίες από τη Σάμο, την Ελλάδα και τον κόσμο θα παρουσιάσουν στο κοινό η Μικτή χορωδία Καρλοβάσου «Ήδυλη» και η Χορωδία Ένωσης Μικρασιατών Σάμου, στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα γίνει στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου στο Βαθύ. Τη συναυλία θα συνοδεύει παραδοσιακή ορχήστρα, στο πιάνο η κα Γεωργία Σεργίου, ενώ τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο κ. Γιώργος Κουμαραδιός.

****

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, Πυθαγόρειο
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, στις 18:00 στο χώρο του Art Space. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 17:00 από τον κεντρικό δρόμο, όπου με τη συνοδεία της φιλαρμονικής και τραγουδώντας τα κάλαντα θα καταλήξουν στο Art Space, όπου όλοι μαζί θα φωτίσουν το «Δέντρο των Ευχών». «Εκεί θα κεραστούμε και θα διασκεδάσουμε με τη μουσική των φίλων του Συλλόγου» αναφέρει ο «Λυκούργος».

****

Εκδήλωση με παζάρι, Βαθύ
Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με θέμα την Αλληλεγγύη στα πλαίσια της καμπάνιας της ΕΕΔΥΕ « Να σκέφτεσαι τους άλλους» που βρίσκεται σε εξέλιξη, διοργανώνει  από τις 5:30 το απόγευμα η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης στο Εργατικό Κέντρο Σάμου. Η Επιτροπή  Ειρήνης καλεί όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος , να φτιάξουν με κατασκευές από πηλό το «Δένδρο της Ειρήνης», να συμμετέχουν στο παιχνίδι αλληλεγγύης «Ο τζίτζικας και οι μέρμηγκες» και να απολαύσουν τα κεράσματα που προσφέρουν οι φίλοι της Ειρήνης. Καλεσμένοι είναι και οι γονείς , κάθε φίλος και φίλη ανεξαρτήτως ηλικίας στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης στον ίδιο χώρο  , όπου μπορούν να προμηθευθούν όμορφα χειροποίητα δώρα και γλυκίσματα που φτιάχνουν με μεράκι τα μέλη και οι φίλοι της Επιτροπής. Όλα τα παραπάνω θα συνοδευτούν από μεζέδες, κρασί και καλή παρέα.

****
Προβολή ταινίας, Βαθύ
Συνεχίζεται και αυτήν την Κυριακή από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου το αφιέρωμα στον James Dean με την προβολή της ταινίας «Γίγας», που θα προβληθεί στις 20:00 στο αμφιθέατρο της αντιπεριφέρειας. Είσοδος ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required