2 Δεκ 2016

Θύμα επίθεσης από μετανάστες η Αργυρώ

Φώτο: Γ. Τσεβρένης

Την εμφάνισή της έκανε σήμερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, η Αργυρώ, η γνωστή μασκότ της Σάμου, στην παραλιακή στο ύψος της τράπεζας «Alpha».

Για κακή της τύχη μια ομάδα μεταναστών άρχισε να την παρενοχλεί, ρίχνοντάς της νερό, κλωτσώντας την και ρίχνοντας πέτρες στο θηλαστικό.

Ειδοποιήθηκε το “Aρχιπέλαγος” όπου και έστειλε στο σημείο εθελόντρια, ενώ νωρίτερα υπήρξε παρέμβαση για την προστασία της Αργυρώς από τους Γερμανούς αστυνομικούς του “Frontex”.








 
Φωτογραφία: Γ. Τσεβρένης


Φωτογραφία: Γ. Τσεβρένης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ (πεα)ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΑ < ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ >.
ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ Η ΘΑ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ?

Panagiotis είπε...

τα παλιό σιχάματα

ρεβεκα είπε...

ΠΕΣΤ ΝΤΕ ΑΕΙ ΣΥΧΤΗΡ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΙΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΦΑΣΞΣΤΑΡΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι φωτογραφιες δεν δειχνουν τιποτα που να ενοχοποιει προσφυγες.......όμως αυτοπτες μαρτυρες μιλουν για γυναικα ντόπια χωρις μαντηλα ...κριμα διοτι ολοι απο προσφυγικες οικογενειες ειμαστε αλλα εχουμε κ μεταναστες συγγενεις...

lola είπε...

μην κατηγορουμε μονο τους μεταναστες καλα τομαρια ειμαστε κ εμεις βλεπω και την αντιμετοπιση των ντοπιον εχω ακουσει και εχω δει για την αργυρουλα τ απιστευτα γι αυτο καλα ειναι να μην μιλαμε να κοιταει ο καθενας αναγωγος τη δουλεια του και ν αφησουνε τα ζωα που εχουνε ποιο πολυ αξια στο περιβαλον τους

Ανώνυμος είπε...

ερχονται κα χειροτερα με ολα αυτα τα ΛΑΘΡΟΚΤΗΝΗ που εχουν μαζευτει εδω

michalis_delta είπε...

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!! Ουστ μισέλληνα!!!! Τυχοδιώκτη λαθρέμπορε και δουλέμπορα, πιόνι του Σόρος και του Ερντογάν .Σίγουρα θα είσαι κάποιος αλητάμπουρας που θα χαρτζηλικώνεσαι από κάποια ΜΚΟ

michalis_delta είπε...

Ποιοι είναι όλοι από προσφυγικές οικογένειες; Δεν πιστεύω να συγκρίνεις το ελληνικό προσφυγικό της μικρασιατικής καταστροφής με τους αλλοδαπούς αλλόθρησκους λαθρομετανάστες; Όποιος συγκρίνει αυτά τα δύο είναι ανιστόρητος προδότης και αλήτης

Ανώνυμος είπε...

Μάθε βρε ηλίθιε το αλφάβητο αρχικά και όταν μάθεις να γράφεις κάνε σχόλια.Ουστ κοπροαριστερογουστερα.

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι ρε Γιώργο Παπαδόπουλε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι βρήκαν ευκαιρία να πουν φασίστες τους Σάμιους επειδή σχολίασαν εναντίον των παλιανθρώπων που φέρθηκαν έτσι σε ένα ζωάκι .
Είστε υποκριτές και ταχα ζωόφιλοι . Ένα ζωάκι όταν κακοποιείται λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως τα φανταζόμαστε .
και επειδή θα πεις οτι είμαι φασίστας κτλ κκε ψήφιζα μια ζωή και ήμουν και οργανωμένος αλλά δεν σημαίνει οτι θα κάνω τουμπεκί μπροστά σε αυτήν την αλητεία για να μην με πεις φασίστα .

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required