17 Δεκ 2016

Νέα προκήρυξη για θέσεις τακτικού προσωπικού στην Υγεία

Πόλος έλξης» για χιλιάδες υποψηφίους του τομέα της Υγείας αποτελεί η νέα μεγάλη προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για 1.145 μόνιμους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες παραϊατρικών ειδικοτήτων, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το Νοσοκομείο Σάμου.

Το αίτημα αναμένεται να σταλεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο ΑΣΕΠ, καθώς ήδη δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Εργασίας, βάσει της οποίας καθορίζονται οι θέσεις για προσωπικό ειδικών κατηγοριών του Νόμου 2643/1998.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", οι θέσεις για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού ανέρχονται σε 80 και αποτελούν τον βασικό «δείκτη» για τις ειδικότητες που θα συγκεντρώσουν την πλειονότητα των θέσεων. Συγκεκριμένα, κατανέμονται 23 θέσεις σε Τρίτεκνους, 22 στην κατηγορία ΑμΕΑ, 14 σε Πολύτεκνους και από επτά στις κατηγορίες Εθνικής Αντίστασης και Αναπήρους Πολέμου, οι οποίες αφορούν απογόνους ανθρώπων που πολέμησαν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, αλλά και Εμμεσης ΑμΕΑ, δηλαδή υποψηφίους που διαθέτουν συγγενείς πρώτου βαθμού με ειδικές ανάγκες. 

Οσο για τις ειδικότητες, όπου κατανέμονται οι περισσότερες θέσεις είναι οι εξής:ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, ΔΕ Χειριστών ιατρικών Συσκευών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Μαιών-Μαιευτών, ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου. Επίσης, θα ζητηθούν και τεχνικές ειδικότητες, όπως ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Υδραυλικού, ΔΕ Οδηγού, ΔΕ Θερμαστή και ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη, αλλά και θέσεις Διοικητικών Οικονομικών ΠΕ και ΤΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required