10 Δεκ 2016

Η Ατζέντα του Σαββατοκύριακου


Χριστουγεννιάτικες γιορτές, προβολές ταινιών και πολλά άλλα περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε παρακάτω τις εκδηλώσεις:







Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου

Εκδήλωση για τον Παπαδιαμάντη 
Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Παπαδιαμάντης Εορταστικός ... "Στο Χριστό στο Κάστρο". Η εκδήλωση θα γίνει στις 7:30 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Φιλολογίας και Θεολογίας, Στέλιος Παπαθανασίου.


Χριστουγεννιάτικη συναυλία 
Γνωστές μελωδίες και κλασσικά κομμάτια ερμηνευμένα σόλο είτε σε μικρά μουσικά σύνολα θα παρουσιάσουν οι μεγάλοι σπουδαστές και η νεανική χορωδία του προγράμματος μουσικής Εκπαίδευσης της ΣΑΜΑΡΤ., στις 18:00 στο αμφιθέατρο της περιφερειακής Ενότητας. Η χριστουγεννιάτικη συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Χριστουγεννιάτικο χωριό 
Ένα οδηγικό χωριό από το παράρτημα Καρλοβάσου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, στο χώρο του παλιού σχολείου (λιόμενα – πίσω από την Electronet),  θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου  από 15:00-20:00 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από 11:00-17:00, σκορπίζοντας νότες διασκέδασης και χαράς σε όλους τους επισκέπτες.Το διήμερο περιλαμβάνει happenings και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ εκεί θα βρίσκονται και τα ξωτικά του Αι Βασίλη για να ταχυδρομήσουν τα γράμματα των παιδιών, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Προβολή ταινίας 
Την ταινία "Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό" προβάλει στις 21:00 η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας. 


Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου, στο χώρο του σχολείου από τις 17:00 έως τις 21:00 το βράδυ.Face painting, ζωγραφική και κατασκευές με χριστουγεννιάτικο θέμα, παιχνίδι των κρυμμένων ζαχαρωτών, κλόουν κ.ά. θα συνοδεύουν τη γιορτή, ενώ θα υπάρξει συναυλία της σχολής "Σαμart" η φιλαρμονική του «Βαθύλλου».Στο καθιερωμένο bazaar του σχολείου, θα διατεθούν κατασκευές που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά, ενώ οι μικροί φίλοι θα έχουν τη χαρά να συναντήσουν από κοντά τον Αϊ Βασίλη σε μια είσοδο έκπληξη! Επίσης θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με νόστιμα εδέσματα όπως , βάφλες , pop - corn, λουκουμάδες, μαλλί της γριάς, σουβλάκια και ζεστά ροφήματα ( καφές, μηλίτης, τσάϊ και κρασί). Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους τους γονείς και τα παιδιά.


Christmas Charity Ride 
Στην πανελλήνια  φιλανθρωπική δράση «Christmas Charity Ride» θα συμμετάσχει το Vespa Club Σάμου.Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 11:30 στην πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου, όπου οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν τα ειδικά banners, που θα τοποθετηθούν στις βέσπες, ενώ μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η φιλανθρωπική βόλτα.


Προβολή ταινίας 
Αφιέρωμα στον James Dean με την προβολή της ταινίας  της δεκαετίας του ’50 "Επαναστάτης χωρίς αιτία", υποψήφιας για 3 Όσκαρ, πραγματοποιεί η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου. Η προβολή θα γίνει στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της αντιπεριφέρειας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required