20 Δεκ 2016

Μάγεψε η συναυλία της Ηδύλης και της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου! (Φωτογραφίες)

Μια μαγική βραδιά απόλαυσε το πολυάριθμο κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου και την αίθουσα του δημαρχιακού Μεγάρου στο Βαθύ το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις Χριστουγεννιάτικές συναυλίες που έδωσαν στις δύο πόλεις η χορωδία Καρλοβάσου «Ηδύλη» και η Ένωση Μικρασιατών Σάμου.

Κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ύμνοι, κάλαντα από τη Μικρά Ασία (Ερυθραία-Αρχαία Κρήνη) και από διάφορες περιοχές της Σάμου (Κοκκάρι- Λέκκα-Φούρνους Ικαρίας), υπό τη Δ/νση του μαέστρου Γιώργου Κουμαραδιού, ταξίδεψαν το κοινό στο μουσικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στην αρχή η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών αφιέρωσε στην πρόσφατα αδικοχαμένη συν χορωδό τους Μαρία Χρουσσή,  το Πολίτικο τραγούδι «Μενεξέδες και ζουμπούλια», ενώ στο τέλος της εκδήλωσης της Κυριακής προσέφερε κέρασμα στη μνήμη της στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Μικρασιατών Σάμου συγχαίρει τους χορωδούς και τους μουσικούς των δύο χορωδιών για την όμορφη παρουσία τους και ευχαριστεί τον κόσμο, που για ακόμα μια φορά, αγκάλιασε τις όμορφες αυτές εκδηλώσεις.














* Φωτογραφίες κ. Γιώργος Σακερλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required