14 Δεκ 2016

Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και Χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με θέμα την Αλληλεγγύη στα πλαίσια της καμπάνιας της ΕΕΔΥΕ « Να σκέφτεσαι τους άλλους» που βρίσκεται σε εξέλιξη, διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκέμβρη  από τις 5:30 το απόγευμα η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Η Επιτροπή  Ειρήνης καλεί όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος , να φτιάξουν με κατασκευές από πηλό το «Δένδρο της Ειρήνης», να συμμετέχουν στο παιχνίδι αλληλεγγύης «Ο τζίτζικας και οι μέρμηγκες» και να απολαύσουν τα κεράσματα που προσφέρουν οι φίλοι της Ειρήνης.


Καλεσμένοι είναι και οι γονείς , κάθε φίλος και φίλη ανεξαρτήτως ηλικίας στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης στον ίδιο χώρο  , όπου μπορούν να προμηθευθούν όμορφα χειροποίητα δώρα και γλυκίσματα που φτιάχνουν με μεράκι τα μέλη και οι φίλοι της Επιτροπής.

Όλα τα παραπάνω θα συνοδευτούν από μεζέδες , κρασί και καλή παρέα.

Να σημειωθεί πως στα πλαίσια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν τετράδια, μολύβια, μπογιές, γραφική ύλη, για τις ανάγκες  μόρφωσης και δημιουργικής απασχόλησης, των παιδιών που ζουν πρόσφυγες στο νησί μας αντιμετωπίζοντας άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Η Επιτροπή Ειρήνης μας καλεί να συνδράμουμε όλοι σ’ αυτή τη πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required