27 Δεκ 2016

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Πως και πότε θα επηρεαστούν τα νησιά μας

Επιδείνωση θα παρουσιάσoυν οι καιρικές συνθήκες στα νησιά μας, σύμφωνα με δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου αύριο, Τετάρτη, θα υπάρξουν χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές και σταδιακά σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, Θράκης, Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, Θεσσαλία, Κεντρική και Ανατολική
Στερεά, Σποράδες, Εύβοια και Πελοπόννησο. Θυελλώδεις άνεμοι 7-8 μποφόρ και πιθανόν 9 μποφόρ θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά στο Αιγαίο, ενώ θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο θα υπάρξουν χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνές, στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την ανατολική και Βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, οι οποίες το Σάββατο θα εξασθενήσουν. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 8-9 μποφόρ και πιθανώς τοπικά 10 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.    

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required