15 Δεκ 2016

Μανωλάτες: "Χρειαζόμαστε γιατρό"

Τους Μανωλάτες επισκέφτηκε χτες η δημοτική παράταξη «Ανατροπή», όπου έγινε ενημέρωση για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και συζήτηση πάνω σε αυτά.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για διάφορα ζητήματα που έχουν σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Έγινε συζήτηση πάνω σε θέματα προγραμματισμού και οικονομικών, και έγινε αναφορά στο τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

Ένα θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν ότι το χωριό δεν έχει δρόμο προς το νότο, ώστε να ενώνει τις 2 αγροτικές περιφέρειες, ανατολικά και δυτικά. Ο δρόμος αυτός είναι απαραίτητος για την πυροπροστασία του χωριού, όπου από εκείνη την πλευρά είχε κινδυνέψει το 1997 και το 2000. Επίσης, θα βοηθήσει και στην καλλιέργεια των αγροτικών εκτάσεων.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του χωριού, ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι η έλλειψη αγροτικού ιατρού. Από τον Φεβρουάριο έχουν να δουν γιατρό στην κοινότητα και είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και οι γύρω κοινότητες. Είναι πολύ δύσκολο, διότι υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι, να εξυπηρετηθούν στα θέματα υγείας που έχουν. "Άραγε, μετά από πόσους μήνες θα ενδιαφερθεί κανένας υπεύθυνος, ώστε να δοθεί λύση;", αναφέρει η "Ανατροπή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required