26 Δεκ 2016

Το κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης στήριξε η Αστυνομική Δ/νση Σάμου

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους, διοργανώθηκε και φέτος, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια κλπ), με σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, σε όλη τη χώρα.

Στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν κυρίως από τις συνεισφορές του ένστολου και πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου και παραδόθηκαν σε κοινωφελείς οργανισμούς και ιδρύματα της περιφερείας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του.

Να σημειωθεί πως στη Σάμο παραδόθηκαν από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, στο «Παντοπωλείο της Αγάπης», της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required