16 Δεκ 2016

Με την ταινία "Ο Γίγας" συνεχίζεται το αφιέρωμα στον James Dean

Συνεχίζεται και αυτήν την Κυριακή από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου το αφιέρωμα στον James Dean με την προβολή της ταινίας «Γίγας», που θα προβληθεί στις 20:00 στο αμφιθέατρο της αντιπεριφέρειας.

Υπόθεση: Ο Μπικ Μπένεντικτ (Ροκ Χάτσον), ιδιοκτήτης ράντσου από το Τέξας επισκέπτεται την οικογένεια Λίντον του Μέριλαντ, απ' όπου πρόκειται να αγοράσει ένα άλογο. Κατά τη διαμονή του στην οικία των Λάιντον, ο Μπικ
γνωρίζεται με τη μεγάλη κόρη του κυρίου Λάιντον, Λέσλι (Ελίζαμπεθ Τέιλορ) και την ερωτεύεται. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και οι δυο τους παντρεύονται σύντομα κι επιστρέφουν στο ράντσο του στο Τέξας. Η Λέσλι σύντομα πρόκειται να διαπιστώσει τη διαφορά νοοτροπίας που έχει με τους κατοίκους της περιοχής και εξαγριώνεται με τον τρόπο που ο Μπικ κι η αδελφή του Λαζ (Μερσέντες ΜακΚέμπριτζ) συμπεριφέρεται στους ισπανόφωνους της περιοχής καθώς και στους υπηρέτες τους. Ο Μπικ βρίσκεται επίσης σε χρόνια διαμάχη με έναν από τους άνδρες που προσέχουν τις γελάδες στο ράντσο του, τον Τζετ Ρινκ (Τζέιμς Ντιν). Ο Τζετ ερωτεύεται τη Λέσλι και αισθάνεται ζήλια για το γεγονός ότι ο Μπικ είναι παντρεμένος με μια τόσο όμορφη γυναίκα. Κάποια στιγμή η αδελφή του Μπικ σκοτώνεται και αφήνει κληρονομιά στον Τζετ ένα μικρό κομμάτι γης. Μια μέρα ο Τζετ, σκάβοντας τη γη του ανακαλύπτει τυχαία πετρέλαιο και σύντομα γίνεται πλούσιος πετρελαιοπαραγωγός. Τα χρόνια περνούν κι ο Τζετ εμφανίζεται ξανά στη ζωή του Μπικ, ζητώντας εκδίκηση για τις άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required