8 Δεκ 2016

Στη Σάμο συνεργείο του PBS

Το νησί μας θα προβάλει το PBS, το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στις ΗΠΑ, που θα συμπεριλάβει τη Σάμο στη νέα σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ του, με τον τίτλο «Amazing Blue» («Απίστευτο Γαλάζιο»).

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ,  συνεργείο του δικτύου θα βρίσκεται στο νησί μας από σήμερα έως τις 11 Δεκεμβρίου προκειμένου να βιντεοσκοπήσει υλικό.

Το κόστος για τη μεταφορά από και την επιστροφή στην Αθήνα, τη διαμονή και τη μετακίνηση του συνεργείου στο νησί, εξασφαλίστηκε από χορηγίες της Astra Airlines, του ξενοδοχείου Aeolis και του Κέντρου Αυτοκινήτου Γιάννης Μανώλαρος, στους οποίους απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες η δημοτική αρχή.

Το PBS (Public Broadcasting Service) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1970 και είναι σήμερα το δίκτυο με τους περισσότερους (πάνω από 350) συνεργαζόμενους δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς στις ΗΠΑ.

Διακρίνεται για το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που διανέμει σ’ αυτούς τους σταθμούς σε επίπεδο τηλεοπτικών σειρών, ειδησεογραφικών εκπομπών και εκπαιδευτικών, επιστημονικών και ψυχαγωγικών ντοκιμαντέρ.  Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, αλλεπάλληλες έρευνες κατατάσσουν το PBS ως τον πλέον αξιόπιστο δημόσιο θεσμό των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί πως  το οπτικό υλικό που θα μεταδοθεί θα μπορεί στη συνέχεια, χωρίς δικαιώματα, να χρησιμοποιηθεί από το δήμο για περαιτέρω τουριστική προβολή του νησιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required