1 Δεκ 2016

Τις απόψεις συλλόγων και φορέων για το Μεταναστευτικό χαιρετίζει η "Σάμος SOS"

Τις απόψεις Συλλόγων και φορέων της Σάμου σχετικά με το Μεταναστευτικό χαιρετίζει η επιτροπή αγώνα του "Σάμος SOS".

Όπως αναφέρει η Κίνηση πρόκειται για τις απόψεις του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Σάμου «που για το μεταναστευτικό πρόβλημα αναλύουν τη ζοφερή πραγματικότητα και προβάλλουν αιτήματα πανομοιότυπα με αυτά που αναφέρει η ΣΑΜΟΣ S.O.S. στο ψήφισμα της».

Επίσης χαιρετίζει την απόφαση της Ένωσης Ξενοδόχων να μη δοθούν προς χρήση μεταναστών τα ξενοδοχεία της Σάμου  και που προτρέπει κάθε επιχειρηματία ξενοδόχο να μην ενδώσει, επειδή αυτό θα μετατρέψει σε μεταναστευτικό προορισμό το νησί μας και θα αλλοιώσει την τουριστική ταυτότητα της Σάμου.

«Εύλογος είναι ο συνειρμός ότι με τους φορείς που συμπαραστάθηκαν και χαιρέτισαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της "Σάμος S.O.S."  (30/10/16), Αντιπεριφερειάρχη , Επιμελητήριο, Τουριστικοί και Εμπορικοί Επαγγελματιών Σύλλογοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, διαμορφώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια πρωτόγνωρη Σαμιακή Ενότητα, και μια αγωνιστική επαγρύπνηση.

Καλούμε και πάλι την κυβέρνηση να αναλογίσει τις ευθύνες της , να απεγκλωβίσει το νησί μας ,ταχέως να αλλάξει την μεταναστευτική πολιτική της , για να αρθούν τα δεινά που επιφύλαξε για τα νησιά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required