9 Ιαν 2017

Έκοψαν την πίτα τους και γιόρτασαν τα 41 χρόνια λειτουργίας (Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση των γενεθλίων του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα « Η Ομόνοια», όπως και της κοπής της πίτας του 2017.

Στην εκδήλωση έγινε ο απολογισμός του 2016 από την πρόεδρο  του Συλλόγου, κα Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή. Στη συνέχεια τα μεγάλα, τα μικρά, αλλά και τα νέα παιδιά της θεατρικής ομάδας,  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της εκδήλωσης. Απήγγειλαν σχετικά ποιήματα και παρουσίασαν δύο θεατρικά, «Τα κάλαντα κι οι ιπτάμενοι δίσκοι» της Μαρίας Γουμενοπούλου και το « Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» της Πελαγίας Αξιώτου.


Ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι ευχές για το νέο χρόνο, όπως και οι ευχές για τα γενέθλια της «Ομόνοιας», που έκλεισε φέτος τα 41 της χρόνια.

Παρά τις δυσκολίες του καιρού, πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ιερέας του χωριού, Νικόλαος Σπάγος, που ευλόγησε την πίτα του νέου χρόνου. 

 Στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, που συμμετέχουν στην "Παιδική Φωλιά" και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required