5 Ιαν 2017

Ποιες θέσεις προκηρύσσονται στα νοσοκομεία Σάμου, Ικαρίας και στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου

33 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας στο βόρειο Αιγαίο, αφορά η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 30 Δεκεμβρίου 2016. Πρόκειται για θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης κυρίως νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία Μυτιλήνης, Λήμνου, Χίου, Σάμου και Ικαρίας, στο ΠΕΔΥ Μυτιλήνης, στα Κέντρα Υγείας Άντισσας και Πλωμαρίου στη Λέσβο, στο Κέντρο Υγείας Πυργίου στη Χίο και στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου στη Σάμο.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με την προκήρυξη ξεκινά την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 και λήγει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

Στη Σάμο, πρόκειται για 2 θέσεις ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας στο Νοσοκομείο Σάμου και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, 1 ΠΕ Λογοθεραπείας Νοσοκομείου Σάμου, 1 θέση ΤΕ Λογοθεραπευτών στο Νοσοκομείο Σάμου, 1 θέση ΤΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων στο Νοσοκομείο Σάμου,  2 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο Νοσοκομείο Σάμου και στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, 1 θέση ΤΕ Μαιών-Μαιευτών στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, 1 θέση ΥΕ Μεταφορέας Ασθενών Νοσοκομείο Ικαρίας και1 θέση ΥΕ Νεκροτόμων στο Νοσοκομείο Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required