27 Ιαν 2017

Με το Σύλλογο Πολυτέκνων συναντήθηκε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου και του περιφερειακού συμβούλου κ. Πολυκράτη Κωνσταντινίδη, πραγματοποίησε σήμερα η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι, με κυριότερα  την κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων και τη μεγάλη φορολόγηση. 

"Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συμπαρασταθούμε με γενναίο τρόπο στην πολύτεκνη οικογένεια. Ειδικά για τα ακριτικά νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, η αναγνώριση της προσφοράς του πολύτεκνου γονέα μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αποτελεί βασική προϋπόθεση ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής, αλλά και αντιμετώπισης του προβλήματος της υπογεννητικότητας", δήλωσε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και συνέχισε: "Η στρατηγική στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι με συγκεκριμένα μέτρα, η εξειδίκευση των οποίων οφείλει να υπηρετεί της αρχές της λειτουργικότητας, της χρησιμότητας και της αποτελεσματικότητας. Ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα για την επίτευξη αυτού του σκοπού".

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε σχεδιασμός για τις δράσεις και τα έργα που θα πραγματοποιηθούν το 2017.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required