17 Ιαν 2017

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου "Το αγκάθι στο νύχι"

Την τέταρτη παράσταση του έργου του Σταύρου Κουτράκη «Το αγκάθι στο νύχι», που έχει ως θέμα τα ναρκωτικά, θα δώσει την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, στις 10:00 το πρωί στο αμφιθέατρο του Λυκείου Σάμου ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου.

Η παράσταση πραγματοποιείται μετά την αποδοχή της πρότασης της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και του συλλόγου γυναικών Μυτιληνιών, από τη διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του κέντρου πρόληψης «Ο Φάρος» ο οποίος θα έχει και το λόγο.

Ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών ευχαριστεί, τους νέους που απαρτίζουν τη θεατρική ομάδα και που δημιουργούν μικρά αριστουργήματα δίνοντας και παίρνοντας ουσιαστικά μηνύματα ζωής στη μικρή μας κοινωνία. 

«Ευχαριστούμε τον Σταύρο Κουτράκη που εμφύσησε σε αυτά τα παιδιά την ευαισθησία και τη δύναμη ώστε με την απόδοσή τους να συγκινήσουν, να ταρακουνήσουν  και να προβληματίσουν δίνοντας γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας. Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους, μέλη, φίλες αλλά και φίλοι  που βοήθησαν να γίνουν αυτές οι παραστάσεις (σκηνικά, μεταφορές σκηνικών και ανθρώπων, προσφορά χρόνου και εργασίας). Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη», αναφέρει ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required