10 Ιαν 2017

Δράση-Ενότητα-Προοπτική: Αναμένουμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις κρυφές κάμερες στο δημαρχείο

Δελτίο τύπου για την είδηση που αναρτήθηκε στο aegaio.blogspot.gr σύμφωνα με την οποία εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες εντός του δημαρχιακού μεγάρου, εξέδωσε η δημοτική παράταξη Δράση-Ενότητα- Προοπτική. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Θλίψη και έντονο προβληματισμό προκαλεί στη Σαμιακή κοινωνία το άκουσμα της είδησης ότι εντός του Δημοτικού Μεγάρου, με κρυφές κάμερες, παρακολουθούσαν τους πολίτες επισκέπτες, αλλά και ορισμένους υπαλλήλους του Δήμου. Η μη γνωστοποίηση ύπαρξης κάμερας αποτελεί αδίκημα με σοβαρές διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, προκύπτουν όμως και ηθικά
ζητήματα. Ο κύριος Δήμαρχος προφανώς δεν εμπιστεύεται ούτε καν τους δικούς του στενούς συνεργάτες, επιλέγοντας να τους παρακολουθεί και να καταγράφει τις κινήσεις τους. Είναι εξίσου επικίνδυνος για τη δημοκρατία και τους πολίτες ο ισχυρισμός ότι ο Δήμαρχος.... δεν γνώριζε, αφού κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει την ύπαρξη και λειτουργία εντός του Δήμου μια μικρής του ομάδας «Πραιτοριανών» που δρα σε βάρος κάθε νόμιμης διαδικασίας προκειμένου να προστατέψει το... μεγάλο ηγέτη.

Αναμένουμε με «αγωνία» τις δικαιολογίες που θα ακουστούν και τη συνηθισμένη χυδαία επίθεση προς τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Αναμένουμε και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης που είναι πλέον επιβεβλημένη για εξακρίβωση της υπόθεσης και καταλογισμό των σχετικών κυρώσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required