10 Ιαν 2017

Τη χρηματοδότηση της μελέτης για το Ρεματάκι ζητά ο δήμαρχος Σάμου

Φωτο: aegaio.blogspot.gr
Tη χρημαδότηση της μελέτης για την αντιμετώπιση των βροχοπτώσεων στην παραλιακή οδό Πυθαγορείου, στη θέση Ρεματάκι, ζητά με χτεσινή του επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών ο δήμαρχος Σάμου, κος Μιχάλης Αγγελόπουλος, μετά τις κατολισθήσεις που έγιναν στην περιοχή και είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση μεγάλων υλικών ζημιών σε τρία αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του στην περιοχή Ρεματάκι είχαν παρατηρηθεί κατά καιρούς αστάθειες και καταπτώσεις  βραχωδών τεμαχίων.  «Σήμερα 9/1/2017 πραγματοποιήθηκαν μεγάλες κατολισθήσεις οι οποίες είχαν ως
αποτέλεσμα να καταστραφούν τρία αυτοκίνητα και να κινδυνέψουν οι οδηγοί τους. Ο δήμος Σάμου για την αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος, από το 2016 έχει εκπονήσει μελέτη με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΒΡΑΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ (ΘΕΣΗ ΡΕΜΑΤΑΚΙ) ΝΗΣΟΥ ΣΑΜΟΥ», προϋπολογισμού 584.250,00 και αφορά έργα Σταθεροποίησης - Ενίσχυσης Πρανών.
               
Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μελέτη έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού μετά την σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.


Η χτεσινή κατολίσθηση στο Ρεματάκι. Φωτο: aegaio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required