7 Ιαν 2017

Eικόνες ντροπής στο γήπεδο τένις

Άπαράδεκτες εικόνες και καταστάσεις αντικρίζει κάνεις στο γήπεδο του τένις στην πόλη της Σάμου, καθώς -μεταξύ άλλων- ο δυνατός αέρας ξήλωσε τα μισοδιαλυμένα σύρματα.

Όπως καταγγέλλει το «Samos Tennis Club» στη σελίδα του στο facebook, η εικόνα είναι αποτέλεσμα της παραμέλησης όσο αφορά αυτόν τον τομέα μιας και χρόνια έχει να γίνει συντήρηση. 

«Πιστεύω πως θα υπάρξει από Δευτέρα τεχνική υποστήριξη και για θέματα ασφαλείας», αναφέρει ο διαχειριστής της σελίδας προσθέτοντας: «Ως τότε μπορεί η είσοδος να είναι ασφαλισμένη αλλά μπορούν οποιοιδήποτε άσχετοι με το άθλημα να καταστρέψουν εντελώς το επίσης μη συντηρημένο τερέν, είτε παίζοντας ποδόσφαιρο, είτε κάνοντας πατίνι (ήδη πληροφορήθηκα ένας υπήρχε), είτε πηγαίνοντας τα σκυλιά τους για…. Κι αν δεν προλάβουμε να αποτρέψουμε το γκέτο των λαθρομεταναστών και επεκταθεί όπως στο διπλανό γήπεδο του μπάσκετ, θα διαγωνίζονται τα δυο γήπεδα πολύ σύντομα, πιο θα είναι περισσότερο βανδαλισμένο, κατεστραμμένο και εγκαταλελειμμένα... Ο καιρός έδωσε το πρώτο εύκολο χτύπημα στο άθλημα χθες. Τα υπόλοιπα θα δοθούν από την ενδεχόμενη αμέλεια και απραξία. Εύχομαι πως ΟΧΙ...»






Δείτε EΔΩ την ανάρτηση με φωτογραφίες από το Samos Tennis Club




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required