2 Φεβ 2017

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί βράβευσαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τίμησαν τα γηραιότερα μέλη του Συνδέσμου (Φωτογραφίες)

Εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου, στην οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ παράλληλα βράβευσε στελέχη του λιμενικού σώματος και τίμησε τα γηραιότερα μέλη του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος βράβευσε τους άνδρες του λιμενικού Σώματος, τους δύο κυβερνήτες των λιμενικών σκαφών, καθώς και το διοικητή της Μονάδας Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.


Στη συνέχεια τιμήθηκαν  τα γηραιότερα μέλη του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέλαβαν τιμητική πλακέτα με το θυρεό του Συνδέσμου. Πρόκειται για τους κ. Χριστόφορο Κανακάκη, που διετέλεσε διοικητής του Συνδέσμου το 1960, τον κ. Γιώργο Αγγελινάρα σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού και τον κ. Εμμανουήλ Κολλάρα.

Την πίτα του Συνδέσμου ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα, π. Ιωακείμ Μοσχονάς, ενώ στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που «έπεσαν» στα Ίμια.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required