3 Φεβ 2017

Ν. Μαριάς - "Η Ε.Ε. πρέπει να στρέψει το βλέμμα της και την προσοχή της στα νησιά του Αιγαίου"


Στα νησιά του Αιγαίου τα οποία δεν αντέχουν άλλους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες αναφέρθηκε σε ομιλία του την 1η Φεβρουαρίου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, κ.  Νότης Μαριάς, με αφορμή τη συζήτηση για τη διαχείριση της μετανάστευσης κατά μήκος της διαδρομής της Κεντρικής Μεσογείου.



Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο Επίτροπο Προστασίας των Καταναλωτών κ. Μίμιτσα «η Ε.Ε.
πρέπει να στρέψει το βλέμμα της και την προσοχή της στα νησιά του Αιγαίου. Στα νησιά του Αιγαίου τα οποία απειλεί ο Ερντογάν να τα γεμίσει πλέον ξανά με πρόσφυγες και κυρίως με παράνομους μετανάστες. Στα νησιά του Αιγαίου όπου έχουν εγκλωβιστεί 16.500 πρόσφυγες και κυρίως παράνομοι μετανάστες».



Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Δεν αντέχουν πλέον οι κάτοικων των νησιών. Εάν επισκεφθείτε αυτά τα νησιά θα σας πουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στη Σάμο όπου θα βρεθώ το Σαββατοκύριακο η κατάσταση είναι εκρηκτική. Το ίδιο και στη Λέσβο. Στη Χίο την οποία επισκέφθηκα στις 15 Ιανουαρίου επίσης οι κάτοικοι αντιδρούν.Δεν αντέχουν άλλους πλέον παράνομους μετανάστες διότι οι περισσότεροι που συγκεντρώνονται εκεί είναι παράνομοι μετανάστες κύριε Μίμιτσα. Επίσης δεν αντέχουν να δημιουργηθούν νέα hot spots. Πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα. Πρέπει επιτέλους να γίνουν οι 66.500 μετεγκαταστάσεις από την Ελλάδα στην Ε.Ε.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required