20 Φεβ 2017

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας για τον Τουρισμό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στις 18:00, στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, συνάντηση εργασίας όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις στον τομέα της τουριστικής προβολής για τη χρονιά που έφυγε, αλλά και ο προγραμματισμός για το 2017.

Τοποθετήθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Ν. Κατρακάζος, ο δήμαρχος Σάμου Μ. Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Κυριαζής. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού που βρίσκονταν στην αίθουσα τονίζοντας μεταξύ άλλων τα προβλήματα που έχουν ανακύψει λόγω του μεταναστευτικού. Επίσης τοποθετήθηκε η επιστημονική υπεύθυνη του ινστιτούτου Αρχιπέλαγος Αναστασία Μήλιου τονίζοντας τη μοναδικότητα της φύσης του νησιού μας σε ολόκληρη τη Μεσόγειο που παραμένει άγνωστη και αναξιοποίητη.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο μέλλον στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου, αφού αποδείχτηκε, όπως τόνισε ο κ. Κατρακάζος, πως οι προσπάθειες δημιουργίας προβολής των νησιών μας μέσω ιστοσελίδων απέδωσε τα μέγιστα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required