8 Φεβ 2017

Την πίτα του έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (Φωτογραφίες)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο, στην Πιτσαρία «Βακιάρος», στο Ποτοκάκι, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου.

Μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του Χορευτικού Ομίλου Σάμου προσήλθε στο γλέντι, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την «ορχήστρα των δασκάλων» να απογειώνει το κέφι.


Χορευτές του Ομίλου, καθώς και άλλων πολιτιστικών συλλόγων της Σάμου, μαζί με τους παρευρισκόμενους, διασκέδασαν σε μια βραδιά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. «Στις δεκάδες επιχειρήσεις που στήριξαν με τις προσφορές και τα δώρα τους, καθώς και σε όσους βοήθησαν στη συλλογή των δώρων, στους παρευρισκόμενους φίλους, μέλη, δημοτικούς συμβούλους και αρχές του τόπου που τίμησαν την κοπή της πίτας με την παρουσία τους. Θερμές ευχαριστίες στην ‘ορχήστρα των δασκάλων’ που με το πρόγραμμα της «απογείωσε» το κέφι. Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ εύχεται σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά γεμάτη δράσεις τέχνης και πολιτισμού, με υγεία σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required