11 Φεβ 2017

"Πυρά" κατά των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου - Γ. Ελευθερόγλου: "Παρέλαβαν ημιτελές έργο"

Την έντονη αγανάκτησή του και δυσαρέσκεια εξέφρασε ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Γιώργος Ελευθερόγλου, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Σαμιακής Τηλεόρασης», οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου τον Ιούλιο έφεραν προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο έργο, στα Ρόγγια Μυτιληνιών, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί. Εξαπολύοντας πυρά κατά των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, ο κ. Ελευθερόγλου είπε πως προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες στο δήμο, καθώς και στο κοινωνικό σύνολο, και έκανε λόγο για παραπλάνηση του δημοτικού συμβουλίου.

«Επικοινώνησα με τις τεχνικές υπηρεσίες στις 8 Φεβρουαρίου και τους είπα πως το έργο είναι ημιτελές και μου είπαν πως έχει ολοκληρωθεί», είπε στη «Σαμιακή Τηλεόραση» ο κ. Ελευθερόγλου» και σημείωσε πως όταν το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο επικοινώνησε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και με δημοτικούς συμβούλους και τους ενημέρωσε πως το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό το λόγο δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί.

 «Στις 29 Ιουλίου έστειλα επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και του ανέφερα πως εφόσον το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν θα πρέπει να ψηφιστεί η παραλαβή του. Με 2ο έγγραφο, στις 12 Ιανουαρίου, προς τις τεχνικές υπηρεσίες, το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο, τους ζήτησα να γίνει η σύνδεση του αγωγού με το φράγμα των Ρογγίων, αφού ξεχειλίζει και πάει στη θάλασσα. Μου έστειλαν έγγραφο στο οποίο μου ανέφεραν πως το φυσικό αντικείμενο του έργου εκτός από την κατασκευή του φράγματος ανάσχεσης περιλαμβάνει και τη σύνδεση με τον αγωγό μεταφοράς προς τη λιμνοδεξαμενή Μυτιληνιών. Δηλαδή αυτό που ζητώ! Και μου έγραφαν ''σας πληροφορούμε πως το αντικείμενο έχει πλήρως ολοκληρωθεί''».

Όπως αναφέρει η «Σαμιακή τηλεόραση» και σύμφωνα με αυτοψία που πραγματοποίησε στο σημείο, στο τελευταίο κομμάτι του έργου οι σωλήνες είχαν απλώς απλωθεί στο δρόμο, σε άλλα σημεία ήταν στο μέσο του δρόμου, ενώ η  κατάληξη του αγωγού βρίσκονταν έξω από τη λιμνοδεξαμενή, με αποτέλεσμα να χάνεται το νερό.

«Δεν έχει ολοκληρωθεί και δυστυχώς έχει παραληφθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, σαν τελειωμένο. Γι’ αυτό αντέδρασα έντονα, γιατί το έγγραφο που έλαβα από τις υπηρεσίες μου επιβεβαίωνε πως το έργο έχει ολοκληρωθεί. Βγαίνεις πλέον έξω από τα ρούχα σου. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν το δημοτικό συμβούλιο, είπαν ψέματα πως έχει ολοκληρωθεί και το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε την παραλαβή του», είπε ο κ. Ελευθερόγλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required