8 Φεβ 2017

ΑΚΙΣ - Η Σάμος έχασε ένα ισχυρό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα

Στην πρότασή της, για διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό, επανέρχεται με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου, στο οποίο επισημαίνει πως η Σάμος έχασε ένα ισχυρό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα, ενώ παράλληλα ασκεί κριτική στο δήμαρχο Σάμου κάνοντας λόγο για αδράνεια. Η ανακοίνωση της ΑΚΙΣ αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την αδιάλλακτη στάση μίας Κυβέρνησης που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου σου, πρέπει να αντιδράς με έξυπνο και ευέλικτο πολιτικό τρόπο και όχι να αδρανείς σκόπιμα για να γίνεσαι αρεστός των κέντρων εξουσίας.  

Στις 12-12-2016 η ΑΚΙΣ είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η υπερψήφιση της πρότασης που κατέθεσε για διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος, πάνω στο μεταναστευτικό, ήταν ένας πολιτικός ελιγμός που θα έριχνε στην φαρέτρα του κ. Δημάρχου ένα ισχυρό όπλο για την αναχαίτιση της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής. 

Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε, με αποτέλεσμα ο κ. Δήμαρχος αντί να θέσει στο ΔΣ προς ψήφιση την πρόταση μας, αποφάσισε έντεχνα να την αποφύγει. Έτσι στις 16-1-2017, εντελώς ασυνήθιστα, την έστειλε για προέγκριση στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο δεν την ενέκρινε, στερώντας από τον Δήμο ένα ισχυρό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required