1 Φεβ 2017

Τα Α.με.Α. στηρίζει η "Ανατροπή"

Στην πρόσφατη επίσκεψη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Για Μια Καλύτερη Ζωή», που θέλει να ιδρύσει κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης για ΑΜΕΑ, αναφέρθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η δημοτική παράταξη «Ανατροπή».

Η Δράση της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου, όπου ενημερώθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα, αλλά και οι οικογένειές τους, ώστε τα ΑΜΕΑ να μπορούν να αποκατασταθούν επαγγελματικά και να ενταχθούν με τις δικές τους δυνάμεις στην κοινωνία.

«Η εν λόγω εταιρία είχε ζητήσει την οικονομική στήριξη από την πλευρά της δημοτικής αρχής, ώστε να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη 8μηνη κατάρτιση στους τομείς: α) Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, β) Κηπουρικής – Κηποτεχνίας, αλλά δεν είχε πάρει καμία απάντηση μέχρι τώρα», αναφέρει ανακοίνωση της Ανατροπής και προσθέτει: «Τελικά, ύστερα και από την εισήγηση και της προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των ειδικών σχολείων Σάμου, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο  δεσμεύτηκε την πλήρη υποστήριξη της δράσης αυτής, και την άμεση παραπομπή του θέματος στην οικονομική επιτροπή, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα αυτά. Ευελπιστούμε… οι προτάσεις αυτές να γίνουν σύντομα έργα…»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required