15 Φεβ 2017

Ανατροπή - "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Όχι άλλες δομές που καταστρέφουν το νησί μας"

Κάθε ενέργεια που γίνεται χωρίς τη βούληση ή τη γνώμη των κατοίκων αυτού του νησιού, και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης, καταδικάζει η δημοτική παράταξη «Ανατροπή», με αφορμή τη σημερινή απόφαση του υπουργού Υποδομών για την παραχώρηση οικίσκων για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου στη Σάμο.

Με ανακοίνωσή της η «Ανατροπή» αναφέρει:

«Σε σημερινή απόφαση (15/2/2017) του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών εγκρίθηκε η προσωρινή παραχώρηση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας 50 ενιαία μεταφερόμενων οικίσκων τύπου container για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης αλλοδαπών στη Σάμο.

Η "Ανατροπή" καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια, που γίνεται χωρίς τη βούληση ή τη γνώμη των κατοίκων αυτού του νησιού, και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο τόπος μας θέλει αναπτυξιακές δομές, και όχι επιπλέον δομές για πρόσφυγες και μετανάστες. Η αποσυμφόρηση του νησιού παραμένει πρώτη επιλογή, σε ένα νησί που θέλουμε να λέγεται τουριστικός προορισμός.

Ας αναλογιστούν οι έχοντες την εξουσία τις πράξεις τους και ας μην ξεχνάνε ότι η Σάμος πρέπει να στηριχθεί και να αναπτυχθεί με άλλους τρόπους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required