21 Φεβ 2017

Με δικό της περίπτερο στη Food Expo η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Με δικό της περίπτερο, εντός του περιπτέρου της Περιφέρειας, θα συμμετάσχει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου στην έκθεση “Food Expo & Oenotelia», που διεξάγεται από 18 έως 20 Μαρτίου στην Αθήνα, όπου θα παρουσιαστούν δείγματα των προϊόντων σε ξεχωριστή ενότητα για κάθε νησί.

Στόχος, ανεξάρτητα εάν κάποιοι θα συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, είναι να υπάρχει η ομάδα των προϊόντων ανά νησί, με στόχο την προβολή της ένδειξης «Σάμος», «Ικαρία», «Φούρνοι», αλλά και να δοθεί η ευκαιρία σε όσους δεν έχουν διαφορετική δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό της έκθεσης.


Η συμμετοχή θα γίνει χωρίς κόστος, το οποίο θα καλυφθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και είναι προφανές ότι για κάθε παραγωγό- επιχείρηση θα διατίθεται χώρος μόνο για την παρουσίαση δειγμάτων της παραγωγής του.

«Ως Περιφερειακή Ενότητα προσπαθούμε καταρχήν να ενισχύσουμε την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και της βελτίωσης της ποιότητας, την ενίσχυση της βιοκαλλιέργειας αλλά και την ίδρυση νέων καινοτόμων μονάδων. Βασικό εργαλείο θα αποτελέσει η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων Εθνικών και Ευρωπαϊκών. Προσπαθούμε επίσης να οργανώσουμε το «καλάθι των τοπικών προϊόντων» και να βοηθήσουμε στην προβολή τους μέσω των δράσεων της Περιφέρειας, αλλά και τη σύνδεση τους με το τουριστικό προϊόν του τόπου μας με στόχο την αύξηση της ζήτησης που θα οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγής», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι τις 5 Μαρτίου, στο τηλέφωνο 2273350403 ή στο ganti2@samos.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required