28 Φεβ 2017

Στη Photovision 2017 η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου

Τη συμμετοχή της  στη μεγαλύτερη  έκθεση για τον κόσμο της φωτογραφίας, που διοργανώνεται από τη Photovision και τη Hi-Tech Expo, και η οποία θα διεξαχθεί από 11 έως 13 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο του Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου, ανακοίνωσε η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου.

H  Photovision, εκτός από  εμπορική και τεχνολογική έκθεση είναι συνάμα σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν τη φωτογραφία. Παράλληλα με τον συναρπαστικό κόσμο της φωτογραφίας, του βίντεο, και της υψηλής εφαρμοσμένης τεχνολογίας, η έκθεση πλαισιώνεται από πλούσιο επιμορφωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, με workshops, και σεμινάρια.

Φέτος, φτάνοντας αισίως τη δωδέκατη διοργάνωση, η Photovision προχώρησε στην πρωτοβουλία να φιλοξενήσει μια μεγάλη, ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα  “H Eλλάδα μας!”  ως ένδειξη εκτίμησης για όλους όσους εκφράζονται δημιουργικά, αποτυπώνοντας τόσες και τόσες πλευρές, διαστάσεις και πτυχές της πατρίδας μας. Η Ελλάδα είναι γνωστό ότι μας παρέχει απλόχερα φωτογραφικές ευκαιρίες. Η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου δε θα μπορούσε να λείψει από αυτή την εκδήλωση, συμμετέχοντας με εκτυπωμένες φωτογραφίες  16 μελών της.

«Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους και τις φίλες στην πανελλήνια αυτή φωτογραφική γιορτή και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο περίπτερο της ομάδας μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required