19 Μαρ 2017

Για τα παιδιά που μας έκαναν περήφανους - Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου

Μετά την κατάκτηση του ειδικού βραβείου στον Πανελλήνιου Αγώνα Ρομποτικής, από την ομάδα "Πυθαγόρας", ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου εξέδωσε συγχαρητήριο στο οποίο αναφέρει τα εξής:
"Με την ευκαιρία της κατάκτησης της 1ης θέσης στον περιφερειακό διαγωνισμο ρομποτικής και την πρόκριση στους πανελλήνιους αγώνες ρομποτικής, όπου εκει η ομάδα μας "Πυθαγόρας", κατέκτησε το 1ο ειδικό βραβείο καλύτερης μηχανικής κατασκευής πανελλήνιου διαγωνισμού ρομποτικής, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τους μαθητές μας, οι οποίοι μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους!! Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους τους μαθητές του σχολείου!!!



Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο κο Παναγιώτου αλλά και την διευθύντρια του σχολείου μας κα Γεωργουλοπούλου, που μας ζήτησαν να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε το μάθημα της ρομποτικής, στο σχολείο μας για να έχουν οι μαθητές την ευκαιρία να μαθαίνουν και να ζουν τέτοιες μοναδικές εμπειρίες!! Φυσικά, καταλυτική ήταν και η συμβολή του καθηγητή πληροφορικής κου Νιτοδά ώστε να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!


Είμαστε δε βέβαιοι, οτι αυτό είναι μόνο η αρχή και οτι στις επόμενες χρονιές θα ζήσουμε κι άλλες πολλές διακρίσεις για το σχολείο μας!


Η ΟΜΑΔΑ

Δάσκαλος - συντονιστής: Παναγιώτου Αντώνης
Καθηγητής πληροφορικής: Νιτοδάς Γεώργιος

Μαθητές:
Αθανασάκη Εύα,
Βακεντής Ανδρόνικος,
Γεροντής Γιώργος,
Ευστρατίου Δημήτρης,
Κωνσταντινίδης Δημήτρης,
Παναγιώτου Ισάσονας


Με ιδιαίτερη χαρά εκ του Δ.Σ.

Διονυσίου Γεώργιος
Πρόεδρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required