6 Μαρ 2017

ΑΚΙΣ: "2,5 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο"

Δελτίο Τύπου έδωσε στη δημοσιότητα, με αφορμή τη συμπλήρωση 2,5 χρόνων παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, η ΑΚΙΣ (Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου). 
"Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι ως δημοτική παράταξη έχουμε ήδη συμπληρώσει 2,5 χρόνια δυναμική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής. Βρισκόμαστε πλέον στο μέσον της θητείας μας, γι' αυτό και έχουμε προγραμματίσει επισκέψεις στα χωριά και τις πόλεις της Σάμου προκειμένου να γνωρίσουν οι κάτοικοι από κοντά τις προτάσεις μας, αλλά και για να ακούσουμε τα θέματα που τους απασχολούν. Το πρόγραμμα θα είναι κοινό για όλες τις κοινότητες. Θα αρχίζει με επίσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα της κοινότητας, παρουσία του προέδρου αυτής, θα ακολουθεί σύντομη περιοδεία εντός της κοινότητας και θα κλείνει με ελεύθερη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους.

Τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους θα καταγράφονται και θα κατατίθενται άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τις αντίστοιχες προτάσεις επίλυσης αυτών. Παράλληλα θα κατατίθενται και εγγράφως στον Δήμαρχο Σάμου προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να προβαίνουν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης."

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required