25 Μαρ 2017

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου από το Ποτάμι Βορείου Αιγαίου

"Οι ηρωικά πεσόντες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 μας εξασφάλισαν το ελεύθερο Ελληνικό κράτος το οποίο καλούμαστε να υπερασπιζόμαστε καθημερινά.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να βρει και πάλι την δύναμη να ανασυνταχθεί και να αντιμετωπίσει όλες τις δύσκολες προκλήσεις της εποχής.
Με οδηγό πάντα την λογική και το ελεύθερο δημοκρατικό πνεύμα, με αλληλεγγύη προς τους αδυνάτους και με θάρρος απέναντι στους ισχυρούς. Να βρει τον δρόμο που χάθηκε μέσα από ψεύτικες υποσχέσεις και να προχωρήσει μπροστά εξασφαλίζοντας την Ειρήνη και την Ευημερία για τις επόμενες γενιές.Η μνήμη των ηρώων μας τιμάται ουσιαστικά με την πραγματική προσπάθεια για μια δυνατή Ελλάδα με οικονομική ανεξαρτησία, με υγιή οικονομία που θα παράγει πλούτο και θέσεις εργασίας, που θα απελευθερώνει την δημιουργικότητα των Ελλήνων και θα προσφέρει μια σύγχρονη παιδεία και κοινωνική προστασία.
Όταν επιτέλους η Ελλάδα θα γίνει ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος σε μια πιο δίκαιη και πιο ολοκληρωμένη Ευρώπη, θα είναι πιο ικανή να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες προκλήσεις που ενίοτε απειλούν τον μοναδικό Ευρωπαϊκό πολιτισμό της, αλλά και την ειρήνη.
Το δικό μας καθήκον απέναντι στις επόμενες γενιές είναι να το επιτύχουμε."

Νικήτας Κάλφας

Περιφερειακός Συντονιστής
Βορείου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required