31 Μαρ 2017

Βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σαμιώτης μαθητής Κωνσταντίνος Μαράτος (Βίντεο)

Βραβείο στο Σαμιώτη μαθητή, Κωνσταντίνο Μαράτο, μαθητή του ΕΠΑΛ Σάμου, που πέρυσι συγκέντρωσε 1.918 μόρια, κερδίζοντας την πρωτιά μορίων στη νησιωτική Ελλάδα, απένειμε ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής, στην οποία βραβεύτηκαν οι απόφοιτοι του 2015-2016 με τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία του μαθητή του εξασφάλισε μια θέση στη σχολή που επιθυμούσε, στη ΣΤΥΑ, στο τμήμα Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας, ενώ η πρωτιά του ανέδειξε το ΕΠΑΛ Σάμου ως  το μοναδικό επαγγελματικό λύκειο ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου που βραβεύτηκε.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την τράπεζα Eurobank με τη συνεργασία του υπουργείου Παιδείας και συνολικά βραβεύτηκαν 58 μαθητές απ' όλη τη χώρα, δηλαδή οι αριστούχοι απόφοιτοι με τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, καθώς και οι πρώην υπουργοί Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Νίκος Φίλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required