10 Μαρ 2017

Τις νέες δωρεάν υπηρεσίες του παρουσιάζει το Επιμελητήριο Σάμου

Στην παρουσίαση των νέων υπηρεσιών του, οι οποίες στοχεύουν στη στήριξη του Τουρισμού και της τοπικής αγοράς, προχωρά το Επιμελητήριο Σάμου που αναβαθμίζεται ηλεκτρονικά και προσφέρει δωρεάν σε όλα τα μέλη του προηγμένες υπηρεσίες στο χώρο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. 

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου, στις 18:30, στο Ξενοδοχείο  Aeolis,  από στέλεχος  εταιρίας πληροφορικής που υποστηρίζει τις εν λόγω υπηρεσίες, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν επιτόπου τη συμμετοχή τους σε αυτές, καθώς και να προγραμματίσουν ατομική αναλυτικότερη παρουσίαση.

Οι υπηρεσίες αφορούν:

1. Τοπική και Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων : Ηλεκτρονική βιτρίνα & και ταυτόχρονα ένα Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα για όλες τις Επιχειρήσεις του νομού, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και της αγοράς.

2. Τοπικός και Πανελλήνιος Τουριστικός Οδηγός: Το συνολικό Τουριστικό Προϊόν του νομού μας, ότι αναζητά ο επισκέπτης της περιοχής, συγκεντρωμένο σε ένα σημείο, Επιπλέον δυνατότητα για εξελιγμένο σύστημα Online Κρατήσεων.

3. Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία: Υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που ενημερώνονται και μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα σε εξειδικευμένους συμβούλους (ΣΟΛ), και λαμβάνουν απάντηση γρήγορα και αξιόπιστα.








Ιστοσελίδα Επιμελητηρίου Σάμου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required