13 Μαρ 2017

Δημοπρατούνται τα έργα για την ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δικτύου

Δημοπρατούνται, εντός του επόμενου 15νθημερου, δύο έργα που αφορούν τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο επαρχιακό δίκτυο Σάμος-Καρλόβασι και Σάμος-Πυθαγόρειο, όπως δήλωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρμονία» ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος.

«Στο επαρχιακό δίκτυο Σάμος-Πυθαγόρειο, τα σημεία που θα γίνουν οι εργασίες είναι το Μαιτοχώρι, ένα μεγάλο τμήμα στην ευθεία, εκεί που βρίσκονται τα μεγάλα ξενοδοχεία, στην είσοδο του Πυθαγορείου, σ' ένα μεγάλο κομμάτι από το Σχολείο μέχρι το Ντόρυσσα και στα φανάρια προς Χώρα και Αεροδρόμιο. Όσον αφορά στο επαρχιακό δίκτυο Σάμος- Καρλόβασι, που περνά μέσα από την πόλη, θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στην είσοδο του Καρλοβάσου, στα Καναπτσέικα και στον κόμβο μέχρι τα φανάρια», είπε ο κ. Κατρακάζος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του οδικού δικτύου, λέγοντας πως γίνονται σοβαρές προσπάθειες και κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να ενημερώνουν αν κάτι προκύπτει. «Λόγω του χειμώνα και της βροχής, δημιουργούνται λακκούβες. Γίνονται καθημερινές επιτηρήσεις των δρόμων, αλλά αν οι κάτοικοι αντιλαμβάνονται κάτι θα πρέπει να μας ενημερώνουν για να σηματοδοτούμε το σημείο για λόγους ασφαλείας και μετά -όταν μας το επιτρέπει ο καιρός- να τις κλείνουμε», σημείωσε ο κ. Κατρακάζος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required