7 Μαρ 2017

"Πλούσιο" το αστυνομικό δελτίο της εβδομάδας

Δύο κλοπές και δύο περιπτώσεις απάτης σε Βαθύ, Καρλόβασι και Κοκκάρι, περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της τελευταίας εβδομάδας στο νησί μας.

Περίπτωση κλοπής καταγράφηκε στο Κοκκάρι σε βάρος ενός 63χρονου υπηκόου Αλβανίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 27 Φεβρουαρίου, μπήκαν στο περιφραγμένο αγρόκτημα που διατηρεί στην περιοχή του Κοκκαρίου και αφαίρεσαν ένα σκαπτικό μηχάνημα.

Θύμα κλοπής από 35χρονο Αλγερινό έπεσε την Τετάρτη και μια 62χρονη συμπολίτισσά μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας  ο 35χρονος μπήκε στο κατάστημα της 62χρονης στο Βαθύ και προσποιούμενος τον πελάτη αφαίρεσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, τρεις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση απάτης, που διαπράχθηκε σε βάρος μίας υπαλλήλου καταστήματος, ιδιοκτησίας 39χρονου, στο Καρλόβασι. Σύμφωνα με την καταγγελία, την Κυριακή, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπάλληλο και προσποιούμενος τον υπεύθυνο εταιρείας έκδοσης προπληρωμένων καρτών, κατόρθωσε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει τους κωδικούς ασφαλείας δύο καρτών, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Τέλος, από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου, που διαπράχθηκε προ πενθημέρου, σε βάρος μιας 41χρονης στο Βαθύ. Συγκεκριμένα άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης ήρθε σε επαφή, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την 41χρονη, η οποία είχε αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο σχετικά με την πώληση αντικειμένων και προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή κατόρθωσε, εξαπατώντας την, να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required