9 Μαρ 2017

Συνάντηση της "Ανατροπής" με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Με το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σάμου συναντήθηκαν χτες στελέχη της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή».

Βασικά προβλήματα που συζητήθηκαν ήταν το κτιριακό συγκρότημά τους, που λόγω έλλειψης χώρου, αλλά και της μη κοινωνικής αλληλεπίδρασης των παιδιών στον ήδη χώρο, θα έπρεπε να βρίσκεται μέσα στην πόλη της Σάμου. Επίσης, τα χρήματα από την σχολική επιτροπή δεν επαρκούν και γι’ αυτό ο Σύλλογος με δικά του έξοδα συμπληρώνει, ώστε να καλυφθούν διάφορες λειτουργικές ανάγκες.

Όπως αναφέρει η «Ανατροπή», κατά τη συζήτηση έγινε γνωστό ότι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό από την πλευρά του δήμου, ώστε να καλύψει τα έξοδα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Για Μια Καλύτερη Ζωή», που έχει ήδη ξεκινήσει την επαγγελματική κατάρτιση ΑΜΕΑ από τον Ιανουάριο. Να σημειωθεί δε, ότι από τις 31 Ιανουαρίου έχει παρθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να υποστηριχθεί πλήρως η δράση αυτή, και ότι ο Σύλλογος έχει στείλει επίσημο έγγραφο εδώ και ένα μήνα στο δήμαρχο Σάμου για να τους ενημερώσει σχετικά, αλλά ακόμα δεν έχουν λάβει καμιά απάντηση.

«Ευελπιστούμε σύντομα η δημοτική αρχή να κάνει πράξη την απόφαση που πάρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο στις 31 Ιανουαρίου και η εν λόγω δράση να συνεχιστεί», καταλήγει ανακοίνωση της «Ανατροπής».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required