11 Μαρ 2017

Ανακοίνωση στήριξης της Ν.Ε Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημήτρη Σεβαστάκη

Τη συμπαράστασή της στο βουλευτή Σάμου εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κάνει λόγο για ανήθικη πρακτική που κινείται εκτός ορίων των δημοκρατικών κανόνων. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκφράζουμε  αμέριστη συμπαράσταση και στηρίζουμε τον Δημήτρη Σεβαστάκη, που δέχεται ξανά αυτές τις ημέρες μια αήθη προσωπική επίθεση, συνοδευόμενη από εκβιασμό και απειλές. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει για την προώθηση των θεμάτων που αποσχολούν το νομό, προσπάθεια που αποδίδει σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. 

Η κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και του βουλευτή, ακόμη και αν είναι σκληρή ή άδικη, είναι απολύτως θεμιτή και αποτελεί βασικό στοιχείο της δημοκρατίας. Οι απειλες, οι εκβιασμοί και η αποδόμηση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενός ανθρώπου, συνιστούν χυδαία, ανήθικη πρακτική, κινούνται έξω από το πλαίσιο των δημοκρατικών κανόνων. Το γεγονός, ότι αυτό ακριβώς το κλίμα επέλεξε ως ιδανικό για να παρέμβει η ναζιστική συμμορία της Χ. Α., ας μας προβληματίσει όλους.

Δεν αποφεύγουμε τον διάλογο, δεν ενδίδουμε στους εκβιασμούς, δεν μας φοβίζουν οι απειλές. 

Ν. Ε. Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required