29 Μαρ 2017

Με τους εργαζόμενους στο Hotspot συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Mε τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί  μέσω των κοινωφελών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής  της Σάμου συναντήθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος. 

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον αντιπεριφερειάρχη την ανησυχία τους, καθώς στο αμέσως επόμενο διάστημα λήγουν οι συμβάσεις τους χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν ανανεωθεί και περιέγραψαν αναλυτικά τις πολυεπίπεδες επιπτώσεις που θα προκύψουν από την τυχόν αποχώρησή τους.
 
Μετά το τέλος της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: « Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι εργαζόμενοι είναι πράγματι πολύτιμες. Τυχόν αποχώρηση τους θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Είναι επίσης εύλογο το ερώτημα από ποιον θα προσφέρονται αυτές οι υπηρεσίες εάν οι εργαζόμενοι αποχωρήσουν. Θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση. Η τοπική κοινωνία έχει πληγεί από το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα και η σοβαρή και με σχέδιο διαχείριση του από την Κυβέρνηση, χωρίς την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε «τρίτους», αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στην κοινωνική συνοχή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required