15 Μαρ 2017

Στην "Prowein 2017" τα σαμιώτικα κρασιά

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει και φέτος στη διεθνή εμπορική έκθεση Prowein για τη βιομηχανία οίνων και οινοπνευματωδών, η οποία διεξάγεται από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ, της Γερμανίας.



H επιλεγμένη γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, που θα προβληθεί στην έκθεση, συμπεριλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των κρασιών που εκπροσωπούνται, είτε παράγονται στα κατά τόπους Οινοποιεία της Εταιρείας  στην Ελλάδα. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες από το χώρο του κρασιού, της εστίασης, του εμπορίου και του τουρισμού, καθώς και πλήθος επισκεπτών, να γνωρίσουν το εξαιρετικής ποιότητας, γνήσιο ελληνικό κρασί, μέσα από την πλούσια γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

Φέτος, μάλιστα, τιμώντας τη μόλις ενός έτους συνεργασία της Εταιρείας με τον ΕΟΣ Σάμου, θα παρουσιαστούν και τα εξαιρετικά κρασιά του νησιού, όπως ενδεικτικά το Samos Vin Doux , το Samos Anthemis και το Αγέρι του Αιγαίου. 


Η διεθνής έκθεση Prowein παρουσιάζει τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας, συγκεντρώνοντας ως επί το πλείστον ξένους εκθέτες από όλους τους κλάδους του χώρου, και προσφέροντας μια συνολική επισκόπηση των διεθνών προσφορών στον οίνο και στα οινοπνευματώδη ποτά, σε πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε χρόνο. 

Πηγή:http://www.businessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required