12 Απρ 2017

Δημοπρατείται το Μαΐο το έργο αναβάθμισης του 2ου δημοτικού σχολείου - Ποιες εργασίες θα γίνουν

Δημοπρατείται στα μέσα Μαΐου το έργο της βελτίωσης και αναβάθμισης του 2ου δημοτικού σχολείου, στο Βαθύ, που προβλέπει την προσθήκη καθ’ ύψος και κατ’ επέκταση στο υφιστάμενο κτίριο της σχολικής μονάδας. 

Η προσθήκη καθ’ ύψος θα γίνει πάνω από το υπάρχον ισόγειο τμήμα του κτιρίου, στην οποία δημιουργούνται τρεις νέες αίθουσες διδασκαλίας. 

Η προσθήκη κατ’ επέκταση γίνεται βορειοδυτικά του κτιρίου και είναι εμβαδού 313,69 τ.μ. στο ισόγειο και 73,49 τ.μ. στον όροφο. Περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με αποδυτήρια και απαιτούμενους  βοηθητικούς χώρους και ανελκυστήρα κατάλληλο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Στον όροφο δημιουργείται αίθουσα φαγητού για το ολοήμερο σχολείο, ενώ προβλέπεται και η κατασκευή χώρου δεξαμενής καυσίμου δίπλα στο λεβητοστάσιο. 

Όσον αφορά τις επεμβάσεις στο υφιστάμενο κτίριο, αυτές προβλέπουν την αντικατάσταση της υπάρχουσας στέγης με νέα, την κατασκευή νέων χώρων υγιεινής και τη δημιουργία χώρου για ΑμΕΑ στο ισόγειο, την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων και την εφαρμογή θερμομόνωσης στο εναπομείναν κέλυφος του παλιού κτιρίου, καθώς και την κατασκευή πυροδιαμερισμάτων στο κτίριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές. 

Να σημειωθεί πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, θα διαρκέσουν ένα χρόνο, ενώ όσον αφορά τη στέγαση των μαθητών ακόμα δεν έχει αποφασιστεί που θα μετεγκατασταθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required