8 Απρ 2017

Μάγεψε το κοινό η συναυλία στην Καθολική Εκκλησία

Με μεγάλη συμμετοχή, επαναλήφθηκε η συναυλία των Συλλόγων  “Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας  Ηδύλη” και της  “Φιλαρμονικής  Βαθύλλος - Αντώνης Γεροχριστοδούλου”, στην Καθολική Εκκλησία Βαθέος Σάμου.

Στη συναυλία ακούστηκε θρησκευτική μουσική με έργα Μπαχ, Μότσαρτ, Μπρούκνερ, Μπετόβεν, Ιερώνυμου Τραγουδιστή Κύπρου, Πασχαλινά Εγκώμια κ.α. όπου ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία “Ηδύλη” (μουσική διδασκαλία Γιώργος Κουμαραδιός) και το Σύνολο Μουσικής Δωματίου “Βαθύλλος” (μουσική διδασκαλία Αντώνης Γεροχριστοδούλου).

«Η Εκκλησία ασφυκτικά γεμάτη παρόλο που είχε προβλεφθεί και είχαν μπει περισσότερες καρέκλες και πάλι όμως δεν έφθασαν. Η Εκκλησία ήταν πλήρεις, ο κόσμος έρχονταν και έφευγε καθώς δεν υπήρχε χώρος για να μπει. Το «διψασμένο» κοινό ενθουσιασμένο και συνεπαρμένο από τις θρησκευτικές μελωδίες που άκουγε (και αυτό το λέω με κάθε βεβαιότητα) παρόλο που είχε τελειώσει η συναυλία παρέμενε ατάραχο στη θέση του, περιμένοντας μήπως και συνεχιστεί. Όμορφες και κατανυκτικές στιγμές που δυστυχώς δεν  μπορείς να τις ζεις συχνά», αναφέρει ο υποδιάκονος της καθολικής ενορίας Σάμου, Μάριος Φώσκολος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους οργανωτές και συντελεστές της βραδιάς στο μαέστρο κ. Γιώργο Κουμαραδιό  και τους χορωδούς της «Ηδύλης», στο διδάσκαλο κ. Αντώνη Γεροχριστοδούλου  και τους μουσικούς που συμμετείχαν από τον «Βαθύλλο», καθώς και στους εθελοντές που βοήθησαν στην εκδήλωση και σε όσους βοήθησαν σε αυτή.

Να σημειωθεί πως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 8 το βράδυ, στο Καρλόβασι, στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required