6 Απρ 2017

Σκάκι - Στη Σάμο ο Grand Master Στέλιος Χαλκιάς

Στη Σάμο είναι από σήμερα ο GM Στέλιος Χαλκιάς, ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί μας για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα κορυφωθεί το Σάββατο, 8 Απρίλη, με τη διεξαγωγή σκακιστικού αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Βαθέος.

0 36χρονος Στέλιος Xαλκιάς είναι Διεθνής Μετρ από το 1998 και Γκραν Μετρ από το 2002, ενώ η διεθνής πορεία του είναι αξιοζήλευτη  με πολλές διακρίσεις  σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί δε βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας, ενώ μάλιστα αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος σε διασυλλογικό επίπεδο για το 2016.


Είναι η δεύτερη  φορά που ο γνωστός σκακιστής θα βρεθεί  στο νησί μας, όπου οι μικροί -αλλά και οι μεγάλοι φίλοι  του Σκακιού θα έχουν την ευκαιρία  να παίξουν μαζί του σε έναν αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ, ενώ παράλληλα θα διδαχτούν  από αυτόν σε ένα τριήμερο σκακιστικό σεμινάριο που θα προηγηθεί του αγώνα επίδειξης.

Για πληροφορίες και συμμετοχές στα σεμινάρια που θα διεξαχθούν στο  Βαθύ και στο Καρλόβασι, αλλά και για τη συμμετοχή στο σιμουλτανέ (Σάββατο 08/04 17:00), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα email ddaglis@hotmail.com και nikosrokopanos@gmail.com  στο τηλέφωνο 6946951431 (Δαγκλής Δημήτρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required